Så inreder du hemmet med mindre pengar

Att inreda är roligt men det kostar också pengar. Men med olika rabattkoder kan du faktiskt handla inredning till en billigare peng. Att kombinera nyinköpt inredning med loppisfynd är också perfekt om du vill hålla kostnaderna nere.

Att köpa inredning är inte gratis och om du ska inreda ett helt nytt hem kan det snabbt bli dyrt. Men det finns knep som gör att du kan inreda ditt hem med en begränsad budget. Du kan bland annat spana in Gratislandet.se där du kan hitta mängder med rabattkoder hos olika butiker. Det finns rabattkoder och erbjudanden från över 700 butiker att ta del av.

Inred med liten budget

För att kunna hålla budgeten är ett tips att köpa några inredningsdetaljer eller möbler med rabattkoder och sedan handla på loppis eller förnya det du redan äger. En gammal möbel kan du exempelvis klä om med nytt tyg. Allt måste heller inte vara dyrt. Det finns även lågprisbutiker där du verkligen kan göra fynd.

“Skapa spännande kombi­nationer genom att blanda både mörka och ljusa träslag.” Läs mer här om inredningstrenderna för 2023

Trä och vågade former

När du ska inreda kan du kolla på inredningstrenderna för 2023 för att få inspiration. I år är återvunnet, lappat och lagat trendigt. För den som vill spara pengar är det en perfekt trend. Orange är en accentton som är viktig i år. Även persikotoner och pastellgrönt är väldigt inne. Nått annat som är på modet är mörka och ljus träslag. Vågade former på olika inredningsdetaljer kan du också inreda med om du vill ha ett modernt hem.